Quick Contact
0234 51 70 80
L-V 9-17

Termeni si conditii

AlfaHost.ro specifica mai jos termenii si conditiile, obligatiile sale si ale clientului, cu care acesta se declara de acord in momentul in care apeleaza la serviciile noastre.
AlfaHost poate modifica acest contract cu notificarea userilor in prealabil.
Nerespectarea Termenilor si Conditiilor acestui contract de catre client duce la suspendarea sau sistarea serviciilor oferite de catre AlfaHost.ro, fara drept de rascumparare sau returnare a taxelor.

Daca interesele AlfaHost.ro sau ale altor clienti au fost lezate prin folosirea neadecvata a serviciilor noastre, ne rezervam dreptul de a cere despagubiri.

-Este interzisa gazduirea pe serverele administrate de AlfaHost.ro a oricaror materiale cu continut ilegal;
-Materiale care incalca legea drepturilor de autor;
-Materiale cu caracter violent, discriminator, rasist, xenofob, extremist, calomnios sau defaimator.
-Se interzice trimiterea de e-mail-uri nesolicitate (activitate cunoscuta ca SPAM).
-Actiunile care afecteaza functionarea optima a serverelor sunt considerate abuzuri si tratate drept o incercare de prejudiciere a AlfaHost.ro, precum si a clientilor sai.
-Adresarile jignitoare la adresa personalului AlfaHost.ro, folosirea unui limbaj inadecvat in relatia cu operatorii, postarea de mesaje injurioase pe diverse site-uri, hartuirea operatorilor, pot duce la suspendarea sau incetarea serviciilor fara notificare prealabila si fara returnarea sumelor achitate in avans pentru domenii sau servicii de gazduire.
-Orice activitate care incalca legislatia romana sau internationala in vigoare, indiferent de natura sa duce la anularea imediata a contului clientului, fara returnarea sumelor care ne-au fost achitate.
-AlfaHost.ro va sista serviciul si va notifica autoritatile de drept de indata ce va depista o activitate ilegala desfasurata prin folosirea serviciilor sale.
-AlfaHost.ro nu este responsabila de continutului paginilor web gazduite; responsabilitatea revine integral clientilor, AlfaHost.ro neputand fi trasa la raspundere pentru continutul site-urilor sau actiunile clientilor sai.
-In cazul in care un domeniu este suspendat direct de registrar sau de alte autoritati in drept, fiind suspect in actiuni de SPAM, phishing, SCAM etc., AlfaHost nu returneaza banii achitati pentru acesta si nu ofera alt domeniu la schimb. Cererea de deblocare (sau delistare in caz de SPAM) este efectuata direct de catre client fara implicarea AlfaHost.
-AlfaHost.ro nu poate fi facuta sub nici o forma responsabila pentru nefunctionarea serviciilor oferite, care rezultata din motive independente de noi (caderea magistralelor furnizorilor de net, calamitati etc.) si nici pentru eventualele pagube produse clientilor sau tertilor ca rezultanta a acestora.
-Nu ne facem responsabili pentru pierderea numelor de domenii cu plata anuala. Nu prelungim automat valabilitatea domeniilor cu plata anuala. Responsabilitatea pierderii unui nume de domeniu datorata neachitarii contravalorii lui la timp revine in intregime clientului. AlfaHost se obliga sa trimita din timp notificarea privind data de de expirare a unui domeniu precum si factura proforma aferenta reinnoirii acestuia.
-Serviciile oferite gratuit sau contra-cost clientilor pot fi schimbate (in sensul up-grade-ului) cu notificarea prealabila a acestora.
-In cazul depistarii de site-uri gazduite pe serverele noastre, in maxim 12 de ore de la notificarea noastra, clientul este obligat sa ia masurile ce se cuvin. In caz contrar, acel cont poate fi suspendat definitiv, fara rambursarea platilor facute pana la acea data.
-Ne rezervam dreptul de a schimba adresa IP destinata unui cont, cu notificarea prealabila a clientului.
-Ne rezervam dreptul de a sterge orice informatie introdusa de clienti pe serverele noastre, informatie care ar putea afecta functionarea optima a acestora, cu notificarea acestuia.
-Ne rezervam dreptul de a solicita orice tip de documente care sa probeze identitatea clientului.
-Clientul are dreptul sa solicite rambursarea sumelor achitate in cazul in care nu este satisfacut de serviciile furnizate, caz in care plata se va face scazand comisioanele procesatorilor (SMS sau banca).
-Daca un client suprasolicita resursele sistemului si impiedica furnizarea serviciilor catre ceilalti utilizatori, contul acestuia va putea fi intrerupt imediat fara notificarea acestuia in prealabil. AlfaHost.ro isi rezerva dreptul de a refuza continuarea furnizarii serviciilor sale catre acel client.
-Plata oricarui serviciu AlfaHost.ro se face in interval de o luna de la deschiderea contului, perioada factura fiind in concordanta cu solicitarea clientului (1, 3, 6 sau 12 luni).
-Clientul va beneficia in continuare de serviciile noastre doar prin achitarea integrala a sumei care reprezinta contravaloarea acestora.
-In cazul intarzierii platii cu mai mult de 15 (cinsprezece) zile de la data scadentei, AlfaHost.ro. va intrerupe furnizarea serviciului catre Client.
-AlfaHost.ro. nu va aplica aceasta masura pentru celelalte conturile ale clientului, daca intarzierea platii a survenit doar pentru unul din acestea.
-Taxa pentru inregistarea numelor de domenii nu este returnabila in cazul in care inregistrarea acestora a fost facuta corespunzator, pe baza datelor furnizate de client.
-daca datele oferite de catre un client in vederea asigurarii unui serviciu sunt eronate, AlfaHost.ro este exonerata de orice resposabilitate. Responsabilitatea corectitudinii datelor revine in intregime clientului.
-Comenzile cu date fictive sau incomplete, nu vor fi prelucrate. Daca se dovedeste ca un cont a fost deschis folosindu-se date fictive, acesta va fi sters.
-Clientii accepta sa-si asume responsabilitatea ce le revine privind utilizarea legala a domeniului ales pentru care solicita inregistrarea. De asemenea, acestia consimt ca utilizarea numelui de domeniu solicitat nu aduce prejudicii unei terte parti.
-In cazul in care cererea de inregistrare a unui nume de domeniu este depusa de solicitant in numele unei organizatii sau persoane, acesta confirma ca viitorul detinator al numelui de domeniu a fost informat asupra regulilor de inregistrare, si isi asuma responsabilitatea privind utilizarea legala a numelui de domeniu, fara prejudicierea altor parti.
-Contravaloarea unui domeniu inregistrat in urma unei solicitari a clientului nu poate fi rambursata. Aceeasi regula se aplica in cazul dobandirii unui domeniu in cazul unei promotii.
-In cazul renuntarii la serviciile de hosting inainte de perioada facturata in avans, clientul are dreptul la rambursarea sumei aferente perioadei ramase, mai putin contravaloarea certificatului SSL, a IP-ului dedicat sau altor servicii pentru care AlfaHost a facut plati in avans catre terti (daca acestea au fost incluse in planul de gazduire).
-AlfaHost.ro se obliga sa nu vanda, publica sau distribui datele personale ale Clientilor sai, exceptie facand:
a) cererile de informatii autorizate corespunzator din partea autoritatilor statului;
b.) legi, regulamente, citatii, sau hotarari judecatoresti;
c.) masurile de prevenire a fraudelor sau protectia drepturile AlfaHost.ro si ale reprezentantilor sai.
-AlfaHost.ro elibereaza factura fiscala pentru serviciile prestate, factura care este emisa in format electronic si care, conform Legii 343/2006 art.155 (6) este valabila fara stampila si semnatura. Facturile emise pentru plata prin SMS nu pot fi introduse in contabilitatea clientului, acesta avand deja factura fiscala de la operatorul de telefonie mobila sau bonul/factura fiscala de la incarcarea cartelei preplatite. Acest lucru evita dubla impunere.
-Domeniile inregistrate prin AlfaHost.ro apartin in totalitate clientului.
-AlfaHost.ro permite efectuarea de back-up-uri zilnice, saptamanale sau lunare, configurabile de catre client. Efectuarea back-up-urilor nu constituie termen contractual. Responsabilitatea de a efectua salvarea datelor proprii revine in intregime clientului exceptand cazul in care acesta opteaza explicit si contra-cost pentru un serviciu de back-up. AlfaHost stocheaza back-up-uri proprii pentru restaurare in caz de avarie a echipamentelor.
-AlfaHost.ro nu este responsabila de pierderea datelor clientilor rezultate din actiuni care conduc explicit sau implicit la aceasta.
-AlfaHost.ro isi rezerva dreptul de a nu onora cereri de furnizare de servicii anumitor clienti care au incalcat Termenii si Conditiile de Utilizare ale serviciilor noastre.
-Daca prin actiunile clientului, AlfaHost.ro sufera prejudicii morala sau materiale, ne rezervam dreptul de a cere despagubiri.

-Acceptarea prezentelor termene si conditii are valoarea unui contract.
-Clientul declara ca a luat cunostinta si este de acord cu toti Termenii si Conditiile AlfaHost.ro, in momentul cererii de deschidere a unui cont.
-Resellerii au obligatia de a verifica conturile de client care le apartin, pentru depistarea incalcarii Termenilor si Conditiilor AlfaHost.ro.
-AlfaHost se straduieste prin toate mijloacele pe care le are la dispozitie sa satisfaca cerintele clientilor sai, prin asigurarea unor servicii profesionale, sigure si stabile.
-Drepturile de utilizare asupra AlfaHost.ro revin in intregime s.c. SkyTelecom s.r.l. prin reprezentantii sai legali.

AlfaHost.ro / SkyTelecom 2007 – Toate drepturile rezervate.

AlfaHost sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

AlfaHostlogin form